E hënë, 4 Dhjetor, 2023

Shpallje e pavlefshme

Muhamet Gjakaj shpall të pavlefshme Diplomen dhe diftesat e shkolles mesem

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer