Të fundit:

Plas sherri mes çiftit në Obiliq, 64-vjeçari e akuzon gruan se “po shkon me kojshi”

Evidentimi ditor i rasteve të reja të dhunës në...

Pamje ekskluzive nga rrahja në mes të kryeshefit të ujësjellësit dhe komshiut të tij, e pësoi edhe gruaja e Krasniqit (VIDEO)

Kryeshefi i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, Hasan Krasniqi,...
- Advertisement -

Transparenca e Skenderajt  “fun pusi”

- Advertisement -

 

 

Padyshim qe Komuna e Skenderajt vazhdon te jetë ndër komunat   më mase paku transparencë në nivel vendi .

- Advertisement -

Kjo mos transparencë është diskutua ne seancën e fundit te asamblesë komunale te  ku asamblistët shprehen shqetësimet e tyre lidhur me këtë çështje.

Për  Asamblistin Ilir Ujupi,  si është transparenca këtu dëshmon edhe tabela e institutit GAP ku komuna e Skenderajt është radhitur ne pjesën  fundit të tabelës pra ne mesin e atyre ku transparenca është shumë e dobët  ,Lidhur me këtë ka folur kolegu i ti i VV-s  Hysni Mehani duke cek mungesën e transmetimit të seancave te asamble pasi siç ka thënë aj, komuna e Skenderaj është e vetmja ne Kosovë ku nuk ka transmetim direkt te seancva   dhe qytetarët  po jenë te privuar nga e drejta e tyre për tu njoftuar me zhvillimet ne komunë..

Duk ju përgjigjur këtyre kritikave kryetari komunës Fadil Nura  mundohet me ju “qit hi syve” asamblistëve duke thënë se  ka transmetim dhe së aj është në faqen zyrtare te komunës .Qe sipas kryetarit  i bije që faqja zyrtare e komunës qenka medium informativ e jo faqe qe mirëmbahet nga zyrtarë komunal  . Qeshte e vërteta për qëllime të veta MAPL bën transmetimin  e këtyre seanca mirëpo ky transmetim është mjaft i dobët dhe së diskutimit dëgjohen fare pak apo hiq..

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -