E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Zgjedhen 5 anëtarët e Bordit të Trepçës

Qeveria e Kosovës ka miratuar emrat e anëtarëve të Bordit mbikëqyrës të ndërmarrjes publike Trepça.

Emrat janë propozuar nga kryeministri Albin Kurti në mbledhjen e sotme të kabinetit qeveritar.

“Propozohen për këto pozita: Mentor Berisha – kryesues, Fadil Bejta- anëtar, Merita Gashi – anëtare, Sadije Gashi -anëtare dhe Alban Krasniqi – anëtar”, tha Kurti në propozimin e vendimit.

Me të gjitha votat për, anëtarët e kabinetit qeveritar e miratuan këtë propozim.

Mandati i anëtarëve të rinj të Bordit të Trepçës është katër vjeçar.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer