E shtunë, 22 Qershor, 2024

Operacion në Skenderaj? Nga Gjykata Speciale deklarohen për portalin rajoni.org!

Rajoni pak me parë raportoi se dje më urdhër të Prokurorit të Dhomave të Specializuara, dje në orët e mbrëmjes ishte zhvilluar një aksion në qytetin e Skenderajt, raporton portali rajoni.org.

Kryerje e operacioneve për portalin rajoni e ka konfirmuar edhe zyra e informimit të dhomave të specializuara të Kosovës.

Duke mos dhënë detaje të hollesishme ata nëpërmjetë emailit i kanë thënë portalit rajoni së ZPS po kryen operacione në vazhdimesi.

“Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) po kryen operacione në vazhdimësi në Kosovë në një proces hetimor që përqendrohet në vepra penale kundër administrimit të drejtësisë. Operacionet e ZPS-së këtë javë janë autorizuar nga ana gjyqësore prej Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) dhe janë mbështetur nga Policia e Kosovës dhe Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX)”, thuhet ndër të tjera në përgjigjjen e tyre të dhënë për rajonin.

Rajoni ka siguruar pamje gjatë largimit të veturave nga një fshat i Skenderajt.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer