E diel, 24 Shtator, 2023

“Për 2 muaj fiton tendera me mbi 1 milion e gjysme”, Komuna e Bedri Hamzës e bënë “kampion” të tenderave kompaninë e afërt me zv ministrin e Vetvëndosjes! [DOKUMENT]

Kompania “Bujash Shabani B.I” e njohur ndryshe si kompania Bageri vazhdon të tregohet e sukseshme pothuajse në secilin tender që aplikon në Komunën e Mitrovicës që udhëhiqet nga Bedri Hamza i PDK-së, zbulon portali rajoni.org

Kjo kompani brenda 2 muajve ( 22 qershor dhe 22 gusht 2023) ka qenë pjesë e konzorciumeve të nënshkruara me 2 tenderë nga komuna e Mitrovicës, në shumën totale prej mbi 1 milion e 600 mijë euro. Kontratat e fituara nga kompania “Bujar Shabani” janë për rregullim dhe ndërtim të rrugëve dhe sheshit në Mitrovicë.

Tenderin e parë qe e ka nënshkruar kontraten “Bujar Shabani” me komunën e Mitrovicës është e datës 22 qërshor [2023], ku vlera e përgjithshme e kontratës është 1 milion e 259 mije e 165 euro e 69 cent.

Pra kjo kompani e njohur për afërsin me zëvendës ministrin e infrastruktures, Hysen Durmishi, si operator kryesor është shpallur fituese sebashku me kompaninë “KOSOVA ASFALT SH.P.K.; EL-BAU SH.P.K.; Urban O.P. Ferizaj, Ferizaj.” për ndërtimin e rruges “Ali Zeneli” në Mitrovicë.

Ndërsa tenderin e dytë qe është nënshkruar nga Komuna e Mitrovicë me konzorciumi pjese e se cilës është edhe kompania “Bujar Shabani B.I”, e ka si operator kryesor në këtë tender kompaninë “Adnan Bislimi B.I”, e afërt me PDK dhe prone e familjarëve të Donjet Bislimit ku vlera e përgjithsmë arrinë në 370 mije e 547 euro e 73 cent për projektin e rregullimit të “Sheshit Mehe UKA, Agim HAJRIZI, Isa BOLETINI dhe Adem JASHARI”./Rajoni.org/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer