E shtunë, 22 Qershor, 2024

Çka konfiskoj mbrëmë polica ne Skenderaj

Policia e Kosovës sot në raportin e saj te fundit 24 orësh, ka njoftuar së mbrëmë ne Skenderaj është konfiskuar një revole .Sipas këtij raporti arma me gjashtë fishek ju ka gjet një banori të kësaj an dhe për te njëjtin nga prokurori është inicuar proceduar e rregull e paraparë për vepra te tilla.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer