E hënë, 20 Maj, 2024

“Drita të çuditshme”, banorët e fshatit në Skenderaj të shqetësuar nga ajo që panë [VIDEO]

Drita të qudishme janë shikuar sot në orët e mbrëmjes në fshatin Kuqicë të Komunës se Skenderajt, shkruan portali rajoni.org.

Sipas një video të dërguar në redaksin e portalit rajoni.org nga banorët e këtij fshati, këto drita kanë lëvizur nga perendimi drejt lindjës dhe se ato janë pershkruar me një qetsi apsolute.

Të njejtat drita duken të ngjajshme me dritat e lëshuar kohe me parë të satelitit nga kompania e njohur amerikane “Space X”. Për me shumë video:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer