E enjte, 30 Maj, 2024

Dy persona në Drenas dërgohen në vuajtje të dënimit me burg

Policia e Kosovës dje në dy rastë të ndryshme ka arrestuar dy persona në komunen e Drenasit, në bazë të urdhëresave të lëshuar nga gjykata, shkruan portali rajoni.org.

Siç bëhet e ditur në raportin 24-orësh të arrestuarit janë dërguar në vuajtje të dënimit.

“Gllogoc 18.04.2024/04:21. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit”.

“Komoran 18.04.2024/10:50. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit”.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer