E shtunë, 22 Qershor, 2024

Edhe një kompani tjetër në Skenderajt shpall konkurs për 11 vende të lira të punës

Kompania ndërtuese “LO-RISI” me bazë në Skenderaj, e cila bën ndërtimin e të gjitha llojeve të objekteve të larta dhe të ulëtaka shpallir konkurs për 9 vende të lira të punës, shkruan portali rajoni.org.

Kompania në fjalë ka shpallur si të lira: 2 Inxhinier Ndertimi, 3 Mjeshter – Murator, 2 Mjeshter – Armirues, 2 punëtor fizik.

Konkursi është i hapur nga data 24.02.2023 deri më 10.03.2023.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer