Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

Emrat/ Komuna e Skendersjt publikon rezultatet për dy mësimdhënës [DOKUMENT]

- Advertisement -

Komuna e Skënderaj ka publikuar rezultatet për punësimin e dy personave në arsim nëpër shkolla të qytetit, shkruan Rajoni.org.

Sipas dokumentit të lëshuara nga Komuna e Skënderajt është punësuae:
1. Merita Nika-Zymberi – Matmatikë
2. Memduresa Kadriu – Gjuhe Angleze

Të papranuarve u rezervohet e drejtë ankese në afat prej 8-ditësh, prej kur është nxjerrë ky vendim.

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -