E diel, 24 Shtator, 2023

Familja e afaristit Kosovar në Gjermani vijnë të ndihmojnë familjet e prekura nga vërshimet në Skenderaj!

Familja e Arbenit, e lindur dhe e rritur në Gjermani është shembulli më i mirë i një familje atdhetare dhe patriotike.

Ndonëse të lindur dhe të shkolluar në Gjermani, dashuria e tyre për Kosovën është e madhe.

Kjo familje sot u prit nga kryetri i Komunës, Fadil Nura, i cili u shpreh mirënjohje për këtë gjest në të mirë të familjeve të prekuara nga vërshimet.

Postimi i plotë:

Ndonëse të lindur dhe rritur në Gjermani, lidhja me vendlindjen e të parëve mbetet e pashkëputshme për Dafinën, Dorentinen dhe Fazliun, tre fëmijë mirë të arsimuar, të vlerësuar madje edhe nga Universiteti i Harvardit, të cilët nën shoqërimin e babait Arbenit një afarist i suksesshëm, vijnë në Skenderaj me qëllime fisnike për t’i ndihmuar financiarisht familjet e goditura nga fatkeqësia e vërshimeve të janarit, e cila preku në ndjenjat edhe të këtyre fëmijëve të mrekullueshëm!

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer