E hënë, 20 Maj, 2024

KEK-u shpall konkurs, po kërkohen 130 punëtorë

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka shpallur një konkurs përmes të cilin do të punësojë 130 persona, si punëkryes në teknikën e makinerisë.

Për të fituar këtë punë janë caktuar disa kushte apo kualifikime që duhet të kenë ata që janë të interesuar të aplikojnë.

Personat në fjalë duhet të kenë së paku shkollimin e mesëm dhe preferohet drejtimi i teknikës apo i makinerisë.

Konkursi është publikuar dej dhe do të jetë i hapur deri më 16.11 2023.

Më poshtë, mund të informoheni më shumë rreth këtij konkursi:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer