E mërkurë, 17 Prill, 2024

Kërkohet ndihmë financiare për trajtimin e 16 vjeçares nga Kamenica

16 vjeçarja nga Kamenica Edona Leci, është duke luftuar me një sëmundje tumori të rrallë (Ganglioneuroblastoma).

Edona është ekzaminuar në Heidelberg të Gjermanisë, por për shkak të sëmundjes së rrallë, spitali i lartcekur nuk ka mundur të ofrojë ndihmën e nevojshme.

Është bërë e ditur se tek Qendra Pediatrike Princess Maxima në Utrecht të Holandës, ka shpresë për ekziminimin e kësaj sëmundje, andaj nevojitet ndihmë urgjente për trajtimin kirurgjik dhe radioterapinë.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer