E martë, 23 Prill, 2024

Komuna e Skënderajt bën thirrje për aplikim për përkrahje me grande në këto programe

Drejtoria e Drejtorisës për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Skenderajt njofton të gjithë fermerët e interesuar për të aplikuar për 50 sera 100m3, 50 motokultivator, 40 mështjërra barrëse dhe për 90 pako me nga 37 pula dhe 3 gjela, zbulon portali rajoni.org.

Në këtë thirrje janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për aplikim.

Aplikimi fillon nga data 14.02.2023 dhe mbaron me datë 04.04.2023 në ora 16:00./Rajoni.org/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer