E enjte, 25 Korrik, 2024

Komuna e Skenderajt e pafuqishme përball uzurpatorëve!

Disa persona në Skenderaj që kanë uzurpuar pronën publike dhe kanë ndërtuar nëpër pronat publike, dikush garazhdët, dikush komplet shtëpin e dikush gjysmën e oborrit e ka të rrethuar në pronë publike.

Rajoni posedon fakte të mjaftushmë dhe të siguruar që do të i publikoj ditëve në vijim, ku mund të shihet qartazi se si është ndërtuar nëpër prona publike që gjinden shumë afër sheshit, së si janë rrethuar ato prona publike dhe së si të njejtat shfrytëzohen edhe për oborre.

Do të thotë që të njejtit nuk e kanë lejen e komunës e as nuk paguajnë komunën për shfrytëzimin e pronës publike.

Deri tani e quditshmë është pafuqia dhe heshtja përball kësaj dukurie e Kryetarit Nura dhe vartësit të tij. Edhe pse këta të fundit kishin ardh në pushtet më premtimin rend dhe ligj, por që as e para e as e dyta nuk po ndodh.

Vazhdojmë me fakte në pjesen II …

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer