E enjte, 30 Maj, 2024

KEK-u shpall konkurs për 180 vende të lira të punës

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka hapur konkurs pune për 180 pozita të lira.

KEK-u në konkursin e tyre kërkon 149 teknikë të elektroenergjetikës dhe 31 të tjerë si teknikë të elektrikës.

Shkollimi i kërkuar është: Shkolla e mesme teknike ose elektroteknike

Detajet e konkursit mund t’i gjeni në këtë LINK.

http://kek-energy.com/kek/thirrje-ftesa/

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer