E mërkurë, 17 Prill, 2024

‘Kushërira’ e gruas së Ramiz Lladrovcit përzgjidhet drejtoreshë e bordit të drejtorëve në “Stacionin e autobusëve” në Drenas!

Merita Gorani – Istogu, është përzgjedhur si drejtoreshë e bordit të drejtorëve në ndërmarrjen publike lokale “Stacioni i autobusëve” në Komunën e Drenasit, shkruan portali rajoni.org.

Portali Rajoni.org ka mësuar së kandidatja e përzgjedhur njihet dhe është ‘kushërira’ e gruas së Ramiz Lladrovcit, Shemsije Istogut.

Merita Gorani – Istogu përveç pozitës së përzgjedhur në poziten e drejtoreshës ajo parapakisht ushtron edhe detyrën si zyrtare çertifikuse financiare në Agjencinë e Shrbimeve të Navigacionti Ajror [ASHNA].

Përzgjedhjen e saj e dëshmon edhe dokumenti i më poshtëm ku bëhët e ditur se ajo ka dalur e para duke grumbulluar 82.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer