E shtunë, 22 Qershor, 2024

Ky biznes në Skenderaj, shpall konkurs për 31 vende të lira të punës

Kompania “Lindi Home” po vazhdon me plot sukses punën, dhe si rezultat i kësaj pune po zgjerohet, transmeton portali rajoni.org.

Kjo kompani njofton se ka hapur konkurs për 31 vende të lira pune në Skenderaj.

Pozitat e lira janë si më poshtë:
Menaxher i Përgjithshëm (1 vend i lirë pune).
Drejtor teknik (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori per Ujësjellës dhe kanalizim & ngrohje, ventilim dhe sanitari (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Vegla pune dhe kopsht (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Materiale meremetimi dhe ndërtimi (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori per Materiale meremetimi dhe ndërtimi (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Elektrikë, teknik të bardhë dhe Pajisje shtëpiake (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Materiale Shtëpiake, Perde dhe Tepiha (1 vend i lirë pune);
Kalkulant/e (1 vend i lirë pune);
Arkatar/e (3 vende te lira pune);
Sektorist/e – Shitës/e në sektor (12 vende të lira pune);
Shankist/e (2 vende të lira pune):
Kamarier/e (2 vende të lira pune);
Monitorim Sigurie/Mbikëqyrës i kamerave (2 vende të lira pune);
Mbikëqyrës / Mirëmbajtës Oborri (1 vend i lirë pune);
Të gjithë kandidatët të cilët i përmbushin kushtet, dhe besojnë se janë kompetent për
kryerjen e këtyre punëve kërkohen që të aplikojnë.

* Dërgoni CV dhe dokumentet e juaja në info
[email protected]
*Informatat e juaja do të ruhen me konfidencialitet te plotë.
*Vetëm kandidatët potencial do të ftohen në intervistë.
* Konkursi do jetë i hapur nga data 20.02.2023, deri më 10.03. 2023.
LINDI HOME

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer