E mërkurë, 21 Shkurt, 2024

Mbi 900 shtëpi që 50 orë pa rrymë në Skenderaj, Banoret thonë së KEDS’i veç po ‘mashton për investime’

Ka rreth 50 orë që mbi 900 shtëpi në fshatin Qirez, Kozhicë, Prellofc, Krasaliq, Baks dhe Polac (të ndarë në mbi 20 lagje më të vogla) kanë mbetur pa energji elektrike.

Qytetarët për portalin rajoni.org, kanë treguar se kjo nuk po ndodh veç tani po ka disa jave që gjendja është e tille.

“Me shumë së 50 ore i ka prej momentit që është ndal, e sëpaku në shtëpin time që 50 ore, kemi mbetur pa uji e pa nxemje. Veç rrejne nëpër internet duke thënë së kanë investuar milionat – e realiteti po shihet së janë mashtrime të tyre”, thotë i mllefosur ky banorë.

Ai madje ankohet se kanë filluar edhe tu prishën gjërat ushqimore dhe së edhe kur vie rryma – vie e dobët.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer