E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Aktivisti i PDK’së në Mitrovicë fiton një pozitë të rëndësishme në Komunë [DOKUMENT]

Pushteti i Bedri Hamzës në Mitrovicë i është bashkuar “trendit” të punësimeve nepotiste në Komunën e Mitrovicës, shkruan portali rajoni.org.

Bëhet fjale për konkursin për poziten “Zyrtar për buxhet dhe financa“ në të cilin është punësuar Egzon Aliu. Ai në konkurs mori 90.6 pikë.

Portali rajoni.org mëson së Aliu në zgjedhjet e fundit lokale ishtë anëtar i kryesisë së PDK’së në nëndegën e Kçiqit të Madh dhe militant i flakët i kësaj partie.

Punësimin e saj e dëshmon edhe dokumenti më poshtë ku bëhët e ditur se ai do të jetë zyrtar për buxhet dhe financa.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer