E mërkurë, 17 Korrik, 2024

NPL “Stacioni i Autobusëve” në Drenas , shpall konkurs për disa pozita

Ndërmarrja Publike Lokale “Stacioni i Autobusëve” në Drenas ka shpallur 4 vende të reja pune, shkruan portali rajoni.org.

Kjo ndërmarrje në konkursin e tyre kërkon 3 Dsipeqr dhe 1 Arkatar.

Personat në fjalë duhet të kenë së paku shkollimin e mesëm dhe preferohet kualifikimi universitar.

Sipas të dhënave në dokument, këto pozita janë më kohe të pacaktuar.

Më poshtë konkursin e plotë dhe kushtet që duhet plotësuar

KLIKO NË LINK

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer