Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

Pamje alarmante në Skënderaj: Formohet liqeni i vërtetë

- Advertisement -

Rajoni gjatë ditës ka raportuar për gjendjen kaotike në pjesë të ndryshme të Skënderajt.

Në një pamje tjetër që është siguruar shihet një person i hipur përmbi veturë.

Ai ka mbetur i bllokuar aty,  ia ka mbuluar veturën uji dhe nuk ka kush ta ndihmojë.

- Advertisement -

Rajoni deri tani fjalën “liqen” ishte duke e përdorur vetëm në kuptimin figurativ, por kësaj radhe u formua një i vërtetë.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -