E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Petrol Company e ‘fshinë’ tenderin në vlerë mbi 11 milionë euro në KEK [DOKUMENT]

Dje, Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) e ka nënshkruar kontratën me operatorin ekonomik “Petrol Company”, për “Furnizimin me karburant të naftës-dizel, për kaldaja dhe motor dizel”, shkruan portali rajoni.org.

Tenderi të cilin e ka fituar Petrol Company ka qenë i ndarë në 2 lot (pjesë), ku të dyjat i ka fituar e njëjta kompani.

Furnizimi me karburante për dy lotot, sipas kontratës, KEK’ut pritet të i kushtoj në vlerë totale 11,547,538.80€.

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer