E hënë, 27 Maj, 2024

Portali rajoni shpall konkurs për praktikantë me pagesë

Portali Rajoni.org shpall konkurs për pranimin e 2 gazetarë/praktikantë për kohë të caktuar .

Të gjithë ata që kanë kryer, ose janë në përfundim të studimeve për gazetari, gjuhë/letërsi shqipe, juridik,  ekonomi, shkenca politike, filozofi, sociologji dhe kulturë mund të aplikojnë.

Praktika do të jetë me pagesë për ata që e kalojnë fazën testuese prej 7 ditësh.

Përparësi kanë kandidatet që janë studentë ose që kanë përfunduar gazetarinë dhe qe vijnë nga Komuna e Skenderajt dhe e Drenasit!
Të interesuarit janë të mirëpritur të aplikojnë, duke dërguar CV-në në e-mailin
[email protected].

Konkursi është i hapur deri më datën 25.02.2023

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer