E shtunë, 22 Qershor, 2024

QKUK hap konkurs për 100 vende të lira të punës

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka hapur konkurs për 100 pozita të lira pune.

Në këtë konkurs janë shpallur 70 pozita të lira pune për infermier me diplomë bachellor, 15 pozita për infermierë me shkollë të mesme, 10 teknik të rëntgenit me bachellor dhe pesë laborant mjekësor me bachellor.

Data e aplikimit në këtë konkurs do të hapet më 29 mars dhe do të pëfundoj më 5 prill të këtij viti.

Koeficientët për këto pozita nuk janë bërë të ditura në dokumentin e këtij konkursi.

Konkursin e plotë e gjeni duke klikuar KËTU.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer