Të fundit:

- Advertisement -

Realizohet një film interesant në këtë fshat të Skënderaj

- Advertisement -

Një film, i cili është publikuar që 2 ditë dhe po tregohet i sukseshëm në rrjetet sociale, është realizuar në një fshat të Skënderajt, shkruan portali rajoni.org.

Ky film me tematikë moralizuese-islame po pëlqehet mjaft prej masës dhe po grumbullon klikime e komente pozitive.

Filmi është realizuar në ambientet e fshatit Kozhicë dhe të fshatit Qirez, ku aktorë kryesisht janë banorë të fshatrave përreth, por edhe më gjerë.

- Advertisement -

Filmin mund ta gjeni në youtube me titullin “Durimtari”, ndërsa më poshtë e keni një pjesë të tij:

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -