E mërkurë, 24 Korrik, 2024

“Spërkatëse dhe shpërndarese të plehut artificial”, Këta janë 101 fermerët që perfituan grante nga komuna e Drenasit!

Komuna e Drenasit ka publikuar listën me fermerët përfitues të grantit për shpërndarse të plehut arificial dhe spërkatëse të plehut artifical , zbulon portali rajoni.org.

Sipas listës, përfitues janë 101 fermër, respektivisht 70 përfitues spërkatëse të plehut artificial dhe 31 fermër shpërndarse të plehut arificial, ndërsa afati i ankesave është 5 (tre) dite dhe fillon nga dita e shpalljes së listave;

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer