E martë, 25 Qershor, 2024

Tenderi për transmetimin e seancave dhe aktiviteteve komunale, kaq pritet të i kushtoj Komunës se Skenderajt

19 mijë e 900 euro pritet të shpenzohen nga komuna e Skenderajt për sherbimet e transmetimi të senacave të Kuvendit dhe publikimin e aktiviteteve të kësaj komunë, shkruan portali rajoni.org.

Siç bëhet e ditur në njoftimin për kontratë të publikuar në KRPP, ky tender do të këtë kohëzgjatje prej 24 muajsh dhe është efektive prej datës në të cilën ajo hyn në fuqi.

Po ashtu janë bërë të ditura edhe kriteret e dhëniës se tenderit, të cilat janë:

  • Tenderi i përgjegjshëm me Çmimin më te ulët apo
  • Tenderi i përgjegjshëm ekonomikisht më i favorshëm i përcaktuar sipas kriterit të peshës të përshkruar në Aneksin 6.

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer