E shtunë, 20 Prill, 2024

Vedati tregon për një histori qesharake që i ka ndodhur në Drenicë gjatë xhirimeve

Vedati u ka treguar banorëve për një histori qesharake që i ka ndodhur në rajonin e Drenicës sa ishte duke xhiruar për Stupcat.

Ai tha se ishin në një shtëpi duke xhiruar dhe u frikësuan nga një qen.

Të gjithë banorët filluan të qeshin pas këtij rrëfimi.

 

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer