E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Zvicerani befasohet me profesionalizmin e klinikes MedikaDent dhe dr. Ragip Durmishit / VIDEO

Një buzëqeshje e bukur, me dhëmbë me formë dhe ngjyrë të bardhë të ndritshme janë pjesë e rëndësishme jo vetëm e shëndetit, por edhe paraqitjes fizike të një personi.

Për kujdesin e tyre ne duhet që vazhdimisht të kemi kontrolle denatare nga profesionistë që këtë punë përveç profesion e kanë edhe pasion.

Të tilla janë edhe shërbimet e MedikaDent.

Pacienti nga Zvicra, pasi ka përfunduar trajtimin dentar në klinikën MedikaDent, i lumtur ka falenderuar për profesionalizimin e treguar dhe mikpritjen e marre.

Pasiguria e dhëmbëve largohet vetëm me përkujdesjen e tyre nga profesionistët e duhur, prandaj në MedikaDent përveç tjerash gjeni edhe stafin mikpritës dhe të kujdesshëm ndaj çdo pacienti.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer