E mërkurë, 17 Prill, 2024

Zyrtare: Largohet amerikani, avokati kroat merr kryesimin e ekipit të Thaçit në Speciale

Trupi Gjykues ka nxjerrë vendim që atij t’i aprovohet tërheqja nga ekipi i ish-drejtorit politik të UÇK-së.

Sidoqoftë, ky trup ka refuzuar kërkesën e avokatit Keohe që Specialja t’ia paguaj punën e 45 ditëve që Keohe me shokë do ta realizojë derisa çështja t’i kalojë një avokati tjetër.

Kjo për arsyen se është vet Hashim Thaçi ai që ka njoftuar se që nga tani e tutje, mbrojtjen e tij do ta udhëheq avokati kroat Luka Misetiq.

Marrëveshja mes Thaçit e Keohes është ndërprerë në gjysmë shkaku i mospagesës së shërbimeve nga ana e Thaçit.

Specialja në vendimin e saj ka thanë se mendon se përfaqësimi i denjë dhe i sigurt i Thaçit do të vazhdojë edhe për faktin se ai ka edhe mbi 20 mbrojtës të tjerë.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer