E mërkurë, 24 Korrik, 2024

“Anëtari i nëndegës, fqiu i kryetarit” Këta janë 30 përfituesit për hapjen e bunareve në Skenderaj

Komuna e Skenderajt dhe organizata “Islamic Relif Kosova kanë publikuar listën përfituesëve të bunareve në këtë qytet, shkruan portali rajoni.org.

Sipas listës se publikuar nga vetë komuna në faqen e saj në listë janë 30 përfitues – ndër ta edhe bashkëvendasi i Fadil Nures e anëtar të nëndegës se partisë në pushtet .

Për me shumë, shikojeni listën:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer