E mërkurë, 21 Shkurt, 2024

Bëjnë gara të kundërligjshme në Vushtrri, gjobiten gjashtë persona

Policia e Kosovës në kuadër të Stacionit Policor në Vushtrri, kanë gjobitur gjashtë kundërvajtës për gara të kundërligjshme në trafikun rrugor.

Në njoftimin e Policisë së Kosovës është bërë e ditur se gjashtë kundërvajtës për gara të kundërligjshme në trafikun rrugor u janë shqiptua gjobat prej 150 euro, si dhe nga një (1) pikë negative.

Kundërvajtësit janë hasur në dy lokacione të ndryshme në Vushtrri, të cilët në kundërshtim me rregullat e trafikut rrugor ishin duke bërë gara sportive me vetura duke penguar e rrezikuar edhe pjesëmarrësit tjerë në trafikun rrugor.

Njoftimi i plotë:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer