E enjte, 30 Maj, 2024

Blero dhe Afrona u pajtuan vërtetë? Fansat kapin këtë detaj

Është këngëtari Blero që sërish e ka kapur qendrën e vëmendjes. Intervista me ish gruan, Afronën, ka bërë që Blero dhe jeta e tij private të përfliten.

Këngëtari dhe Afrona bënë një rrëfim te sinqertë në podcast-in e kësaj të fundit.

Një detaj është kapur se mos dyshja me të vërtetë po i japin shans lidhjes. Blero këto kohë i ka shpeshtuar vizitat në Zvicër. Vendi ku Afrona edhe jeton.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer