Të fundit:

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e personit në foto, ja për çka dyshohet

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan ka kërkuar ndihmë...

Hajnat vjedhin veturën në hotel “Kosova”, ofrohet shpërblim për gjetjen e të dyshuarve (VIDEO)

Përpos shtëpive private, banesave, bizneseve e institucioneve të ndryshme...
- Advertisement -

Çfarë kanë bërë policet e Skenderajt për festen e pavarësisë

- Advertisement -

Policia e stacionit në Skenderaj nën drejtimin e komandantit, Mehmet Kajtazit, përveç që janë dukë kryer me sukses detyrat në mbrojtje të rëndit dhe ligjit ata shpesh pas orarit zyrtar merren me aktivitete në të mirë të komunitetit, siç ishte rasti i vërshimeve ku u angazhuan në pastrimin e qytetit, shkruan portali rajoni.org.

Mirëpo një gjë që i bënë të veçantë këta policë është edhe kreativitet.

Për 15 vjetorin e pavarësisë, këta policë pas ndërimeve në vendet më të shenjëta, në festen e organizuar kishin vendosur që të gjithë të jenë më plisa të bardha.

- Advertisement -

Për me shumë ndiqni postimin e komandant Kajtazit:

Policet në Skenderaj pas orarit të punës bashkohen për festën Shtëtrore t’Pavarsis. Me plisa në një ndejë llafë -muhabetë e humor si dikur që baninë ata që i deshtëm shumë.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -