Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

E dhimbshme: vdes mësuesja Remzije Mehmeti nga Podujeva

- Advertisement -

Ka vdekur mësuesja Remzije Mehmeti e shkollës “Naim Frashëri” në Podujevë, shkruan Albanian Education.

Njoftimi:

N J O F T I M M O R T O R

- Advertisement -

Me dhimbje të thellë, ju njoftojmë se sot, më 04.04. 2023, u nda nga jeta, kolegia jonë, mësuesja e nderuar dhe shumë e dashur për të gjithë, Remzije Mehmeti.
Ajo, me sjelljen dhe punën e saj, u shqua dhe u vlerësua si punëtore e veçantë duke nxjerrë nxënës e gjenerata të shkëlqyeshme.
Ikja e saj nga kjo botë do të lë zbraztësirë të madhe ne shoqëri e në shkollën tonë.
Ne dotë vazhdojmè të ecim hapave te saj dhe me krenari do ta përmendim emrin e saj si sinonim te sjelljes njerëzore e të të arriturave të suksesesve të larta.

Shpirti i saj i bardhë, pushoftë në paqe!

Me pikëllim,
Drejtoria dhe i gjithë stafi i shkollës.

Të gjitha aktivitete e planifikuara në shkollë, për sot, anulohen.

Varrimi bëhet në ora 17:00, te varrezat e hekurudhes.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -