Rrjeti social TikTok po keqpërdoret me të madhe në Kosovë dhe është kthyer në një rrjet ku nuk kanë fund çmenduritë dhe veprimet e pahijshme të cilat edhe dënohen me ligj.

Një rast i fundit ka bërë bujë, që dyshohet se ka ndodhur gjatë një sfide në këtë rrjet social.

Një i ri në Kosovë, i njohur në rrjete sociale si ‘Valmir bossi’ ka afruar pranë kamerës një fëmijë të mitur dhe e ka detyruar që të tregojë organin gjenital.

Më pas me forcë i puth organin gjenital, ndërkohë që personi tjetër në sfidë e kërkon që ta bëjë këtë gjë.