E hënë, 20 Maj, 2024

EKSKLUZIVE: Kjo është logoja zyrtare e partise me të re në Drenicë!

Publikohete logoja zyrtare e partisë ma të re në Drenicë

Pasi ka publikuae logon, Hali Hasani, drejtues i kësaj partie ka thënë për portalin rajoni.org se kjo logo është shpërndarë nëpër disa pjesë të qytetit të Skenderajt dhe sipas tij kjo është mirëpritur nga qytetarët e kësaj komune.

Kujtojm së formimi i kësaj partia ka ardhur si rrjedhoj e sulmeve që i janë bërë kësaj trevë nga individ dhe grupe të caktuara, kurse ky subjket qellimin kryesor ka mbrojtjen dhe kultivimin e vlerave nacionale të Drenicës në rrafshin kombëtar sepse nga këtu kanë filluar shumë procese dhe ngjarje që i kanë dhën kahje arritjes se aspiratva tona shekullore.

Portali rajoni.org ka siguruar edhe logon zyrtare se si do të duket .

Logoja Zyrtare
Logoja Zyrtare

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer