E hënë, 20 Maj, 2024

EKSKLUZIVE: Në Skenderaj po krijohet subjekti politik për shkeputjen e Drenicës nga Kosova!

Debatet “anti” Drenicë kohët e fundit në opinion kosovar kanë shkakutar huti dhe pakënaqësi të madhe në këtë trevë, pasi që siq thuhet kjo po ndodhë në vazhdimisi dhe ka qëllime të caktuara, shkruan portali rajoni.org

Pra, sipas tyre kjo është tëntim për të paraqitur Drenicën në kontesin negativ e jo ashtu qysh kjo e meriton si vend me tradita atdhetare, kulturore, sportive, shkencore etj.

Për të ju bërë ballë të gjitha këtyre intrigave në Skenderaj, ka filluar të formohet një subjekt politik i cili qëllim kreysor ka ruajtjën e vlerave të Drenicës.

Halil Hasani kryetar i Këshillit Inicues të këtij subjekt politik sot për portalin rajoni.org, ka theksuar se pasi që të gjithë shqiptarët për rrethë neve janë bërë hasum tonë neve sna ka mbetë rrugë tjetër veq ta shkeputim Drenicën për të ju krijuar atyre një qetësi.

Hasani kryetar i Këshillit Inicues ka thënë së partia “shpetimtare e drenicës” qysh edhe quhet ky subjket i ri politik nuk i jep të drejtë Kryeministrit Kurti që të nënshkruj në emër të Drenicës në takimin e ardhshëm të Ohrit./Rajoni.org/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer