E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Familja Jashari mirëpriti regjistruesit e popullsisë

Agjenica e Statistikave të Kosovës (ASK) ka njoftuar se është regjistruar familja e komandatit legjendar, Adem Jashari.

Në njoftimin e ASK-së, thuhet se regjistrimi është kryer me sukses.

Kujtojmë se procesi i regjistrimit të popullsisë do të vazhdojë deri më 17 maj.

Njoftimi i plotë:

Familja Jashari mirëpriti regjistruesit e ASK-së

Kryefamiljari i familjes, z. Rifat Jashari me shumë kënaqësi hapi dyert dhe mirëpriti stafin e ASK-së për ta kryer Regjistrimin e Popullsisë (ReKos2024).

Familja legjendare, Jashari, përfunduan me sukses obligimin e tyre qytetar, e gjatë procesit nuk mungoi mirëpritja nga ana e tyre me ç’rast u falënderuan nga stafi i ASK-së për të cilët ka mbetur edhe shumë pak kohë deri në përmbylljen e këtij projekti.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer