Të fundit:

Edukimi medial nevojë e domosdoshme në shkolla

Në kohën kur shoqëria jonë bëhet gjithnjë e më...

E dhimbshme: Humb jetën në QKUK gruaja që u rrëzua aksidentalisht para 1 jave në një lokal

Pas disa ditësh trajtim në Qendrën Klinike Universitare të...

Në QKMF të Drenasit u punësua edhe motra e zyrtarës se kabinetit të Ramiz Lladrovcit!

Si të i punësojmë familjarët? Këtë pyetje si duket...
- Advertisement -

Foto afër shtat dekada e vjetër

- Advertisement -

Një foto që është publikuar se fundmi tregon se në Drenicë, shkollimi i femrës nuk ka munguar as një here për kundrazi krahas atdhe dashurisë, patriotizmit edhe arsimimi ka qen një veti qe pa përcill popullatën e kësaj ane dhe si pasoj e kësaj nga kjo trevë kanë dal shumë femra te arsimuara të cilat kanë mbajt mi vete detyra dhe poste në kohë te caktuara për shoqërinë ton. ,
Në këtë foto afër shtat dekada e vjetër, shihen disa vajza te asaj kohe te ulura ne banka të shkollës fillore te qytetit te cilët ishin duke ndjekur mësimet.
Sipas te dhenve që ka siguruar Rajoni këtu kemi te bëjmë me disa vajza nga Fshati Llaushë dy sosh nga lagjeje Bekteshi te cilat nuk janë ne mesin ton.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -