E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Kërkohet ndihmë për shërim jashtë vendit për 13 vjeçaren nga Drenasi

Familja Dani nga Shtutica e Drenasit po kërkon ndihmë për trajtim jashtë vendit për vajzën e tyre, Rinesa Dani.

Për trajtimin e 13 vjecares e cila vuan nga diabeti i tipit 1, i duhen 4000 euro.

Njoftimi i plotë:

Vajza e vogël 13-vjeçare, Rinesa (Remzi) Dani nga Shtutica e Drenasit, e cila vuan nga diabeti i tipit 1, i cili shoqërohet me vlera të larta të glikemisë në gjak dhe që paraqet një kërcënim serioz për shëndetin e saj, kërkon urgjentisht ndihmën tonë për trajtim jashtë vendit.

Për trajtimin e saj duhen gjithsej 4000 euro, kurse babai i saj si punëtor krahu në pamundësi për t’i siguruar kërkon ndihmën tonë, si dhe ndihmën e çdo bujari dhe dashamiri. 🤲

Deri këtu shpënzimet për trajtimin e saj janë mbuluar nga të afermit dhe shoqëria. Tashmë prindi i saj ka një lutje të sinqertë për ne, që t’i zgjatim dorën e ndihmës qoftë edhe me një euro.

Zoti i shpërbleftë pafundësisht gjithë bamirësit.

⭕️Wester Union MANYGRAM DHE RIA ne emer Remzi Dani (Baba e Rineses )
⭕️ Llogaria Bankare BKT
IBAN XK051952002593021152
SWIFT Code: NCBAXKPR
⭕️Numri kontaktues:
049-586-368 Baba i Rineses

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer