E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Kjo kompani në Skenderaj, shpall konkurs për 18 vende të lira të punës

Kjo kompani në Skenderaj, shpall konkurs për 18 vende të lira të punës

Kompania ndërtuese “LO-RISI” me bazë në Skenderaj, e cila bën ndërtimin e të gjitha llojeve të objekteve të larta dhe të ulëta ka shpallur konkurs për 18 vende të lira të punës, shkruan portali rajoni.org.

Kompania në fjalë ka shpallur si të lira: 5 Latues , 7 Armirues, 1 Maqinist dhe 5 Punëtor fizik.

Më shumë informata:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer