E enjte, 30 Maj, 2024

Kompania e familjes së Sylejman Selimit shpërblehet me një tender nga Komuna e Skenderajt!

Pas Ministrisë së Infrastrukturës, Kompania Mirusha Company SH.P.K. është shpërblyer me kontratë 949,894 mijë euro për ndërtimin e urave në disa fshatra të Skenderajt, shkruan portali rajoni.org.

Kompania me seli në Klinë, është pronë e familjarëve të Sylejman Selimit, ish-komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Më saktësisht, tre vëllezërit e tij, Mentor, Fidan dhe Selman Selimi janë pronarë të kompanisë.

Kontrata me të cilën Mirusha Company SH.P.K. është shpërblyer me 15 prill nga Komuna e Skenderajt, ka të bëjë me ndërtimin e urave fshatrat Aqarevë, Llaushë, Kuqicë, Terrnavc, Tushilë dhe Kllodernicë.

Lexo edhe:

Kompania e familjes së Sylejman Selimit shpërblehet edhe me një kontratë nga Ministria e Infrastrukturës

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer