E martë, 25 Qershor, 2024

Komuna e Skenderajt shpall tender rreth 1.6 milionë euro për ndriçimin e qytetit dhe fshatrave

1.560.000€ euro është shuma që Komuna e Skenderajt e ka vënë në dispozicion për një tender përmes të cilit planifikohet ndriçimi i qytetit dhe fshatrave të Skenderajt, shkruan portali rajoni.org.

Për këtë aktivitet të prokurimit përdoret procedurë e hapur e prokurimi me kriter për dhënie të kontratës – çmimi më i ulët.

Data 7 maj është caktuar edhe afati deri kur mund të ofertojnë kompanitë e interesuara për këtë aktivitet të prokurimit.

 

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer