E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Konfirmohet raportimi i portalit rajoni, Bizismeni i njohur nga Skenderaj po hetohet nga prokuroria

Ditë me pare, Portali rajoni.org ka mësuar nga burimet e veta së pronari i kompanisë “Andrra Residenc”, Astrit Çitaku është duke u hetuar për disa vepra penale.

Pas me shumë së 20 ditësh, lajmin për portalin rajoni.org e ka konfirmuar prokuroria themelore e Mitrovicës.

Të njëjtit duke mos dashur të japin të dhëna shtesë dhe as mos të i përgjigjjen pyetjes së rajonit së kush është prokurori që po merrët me rastin dhe disa pyetjeve të tjera; zyra për informim e prokurorisë themelore e Mitrovicë ka kthyer vetëm një përgjigjje të shkurter.

“Lidhur me pyetjet tuaja njoftoheni se një parashtresë është pranuar në një rast me të dyshuar personat A.Ç., dhe A.Ç., rasti është në hetime dhe për shkak të procedurës hetimore nuk mund të ofrohen të dhëna tjera”.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer