E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Kryshefi Osmani: Klinika e Gjinekologjisë në QKUK po bëhet me ngrohje super cilësore për sezonin e dimrit

Ndërmarrja publike “Termokos”, sot e ka filluar instalimin e tubacionit të paraizoluar termik, i cili do të ngris cilësinë e ngrohjes për Klinikën e Gjinekologjisë, brenda QKUK!

Kështu ka bërë të ditur, vetë kryeshefi Osmani përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”.

Postimi i plotë:

📍 QKUK – Klinika e Gjinekologjisë!

🚜 Vazhduam me implementimin e planit aksional, përmes së cilit synojmë zgjërimin e mëtejm të rrjetit dhe ngritjen e cilësisë së shërbimit!

♻️ Sot, filluam instalimin e tubacionit te paraizoluar termik, i cili do të ngris ciësinë e ngrohjes për Klinikën e Gjinekologjisë, brenda QKUK!

💚 Termokos, po i jep kuptim Prishtinës së gjelbër!

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer