Të fundit:

- Advertisement -

Ky është 43 vjeçari nga Skenderaj qe policia ia bastisi shtëpin dhe e arrestoj / DETAJET

- Advertisement -

rsyeshme për posedim ilegal të armëve, hetuesit e Sektorit Rajonal të Hetimeve në orët e pasdites së datës 22 mars 2022, kanë realizuar një bastisje, transmeton portali rajoni.org.

Si rezultat i bastisjes në shtëpinë e të dyshuarit janë gjetur dhe janë konfiskuar dy armë, një armë tytë gjatë( pushkë) dhe një pistoletë.

Në cilësi të të dyshuarit për posedim ilegal të armëve është intervistuar i dyshuar: A. Veliu 43 vjeçar, dhe pas procedurave të intervistimit i dyshuari është liruar për procedurë të rregullt.

- Advertisement -

Ndaj tij është iniciuar rast për vepër penale ‘Mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar i armës’.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -