E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Mbahet një minutë heshtje në Kuvend në nderim të Ilaz Kodrës

Me intonimin e himnit të Kosovës dhe atij kombëtar ka nisur seanca e sotme e Kuvendit në nderim të Ilaz Kodrës.

 

 

Deputetët mbajtën një minutë heshtje në nderim të rënies së komandantit të UÇK-së, Ilaz Kodra, dhe 315 dëshmorëve e martirëve, të rënë më 30 prill 1999 në Drenicë.

Ilaz Kodra ishte ndër ushtarët e parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, së bashku me Adm e Hamëz Jasharin.

 

 

Kodra që në shtator 1998 ishte caktuar komandant i një prej brigadave më heroike, ra dëshmor më 30 prill të vitit 1999, në fshatin Shtuticë.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer