E mërkurë, 17 Korrik, 2024

‘Mbështetësja e flaktë’ e Fadil Nurës dhe Sami Lushtakut fiton një pozitë të rëndësishme në Skenderaj [DOKUMENT]

Antigona Miftari, mbështetëse e flaktë e Fadil Nurës dhe Sami Lushtakut, e ka fituar një pozitë pune në komunën e Skenderajt, zbulon portali rajoni.org.

Vendimi për punësimin e tij është marrë me 29 mars 2024, nga Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore, dikaster ky që merret me konkurset publike në Skenderaj.

Antigona Miftari do të jetë Inspektore e Tregut, pozitë nga e cila do të mbikëqye lokalet afariste të tregtisë, hotelerisë, zejtarisë, prodhimtarisë dhe veprimtarive tjera, kualitetin e mallit, instalimet, pajisjet dhe stabilimente ne objekte afariste.

Njeriu i afërt më Partinë Demokratike të Kosovës është zgjedhur më i miri, duke grumbulluar 90.6 pikë, zbulon dokumenti të cilin e ka siguruar rajoni.org.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer